Rendszerépítés

rendszertelepítés az Ön által biztosított vagy az általunk szállított hardwarere

Fájlrendszerek(Unix, Windows), tűzfalak(Linux), webkiszolgálók(Linux, Unix), munkaállomások(Linux, Windows) és Virtuális magánhálózatok(VPN - több telephely hálozatának egy virtuális hálózattá alakítása biztonságos kapcsolaton keresztül).

Rendszertámogatás

rendszertelepítés az Ön által biztosított vagy az általunk szállított hardwarere

Amennyiben Ön biztonsági vagy más okból saját szerver üzemeltetése mellett dönt, de nem akarja vállalni a saját informatikai szakember alakalmazásával járó költségeket és adminisztrációt, kérjen ajánlatot rendszertámogatási szolgáltatásunkra. Költségeit így jelentős mértékben leszoríthatja, és csak a valóban szükséges munkaidőt kell kifizetnie.

Honlapkészítés / webdesign

Cégünk egyik meghatározó tevékenysége a honlapkészítés és webdesign tervezés

A mai világban elengedhetetlen, hogy a versenyképes cégek ne legyenek jelen az interneten, éppen ezért ajánljuk tevékenységünket az Ön figyelmébe. Ha még nincs honlapja, akkor elkészítjük Önnek. Használja ki az Internet adta lehetőségeket és készítesse el velünk saját, egyedi weblapját.


Legmodernebb eszközökkel biztosítjuk az Ön számára céljai elérését. Minden egyes esetben, teljesen egyedi honlapot készítünk Önnek, így nem fordulhat elő az ami napjainkben sajnos általánossá vált, hogy „ugyanazt” a honlapot több cégnek is eladják. Az egyediség és az ötletesség mindig is fontos szempont volt asz üzleti életben. A honlap és webdesign tervezés során szoros együttműködéssel dolgozunk Önnel, több lépcsőben, sokszor az alapkoncepció és színvilág, igény szerint az animált képelemek teljes újragondolásával. Hogy Önnek a legmegfelelőbb és céljai szerint a legharmonikusabb website legyen a végeredmény!


Legyen szó akár letisztult átlátható és informatív weboldalról, vagy flashközpontú animált designról, netán mediált területen szereplő multimédiás felületről, mi készséggel és szakembereink segítségével a legrövidebb határidővel és a legköltséghatékonyabb módszerekkel valósítjuk meg elképzeléseit!

Sőt! Ha nálunk készíti weboldalát, tárhelyét egy évig díjmentesen biztosítjuk!

Webáruház készítés

Webáruházak, webshopok teljeskörű kivitelezése, webdesigntól a programozásig

Hogyan lehet újabb irodák, boltok, képviseletek helyett az interneten szélesíteni a kínálatot, eljutni a vásárlókhoz? Nincsenek magas bérleti díjak, fenntartási költségek, nem keletkezik új bérköltség, sem pedig raktározási költség. A megoldás a webáruház! A HIRCON webáruház rendszer az utóbbi évek folyamatos fejlesztései és partnereink tesztelése révén egy kiforrott, a mai modern követelményeknek megfelelő, Google keresőre optimalizált, széles körűen tesztelt az Ön igényei szerint kialakított webáruház rendszer.

A webáruházak előnyei

  • költségtakarékos
  • hatékony
  • gyors
  • informatív
  • részletes
  • átlátható

Amennyiben felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba és legyen Önnek is webáruháza, akár már holnap!

Webáruház üzemeltetés

Nincs ideje, kapacitása a webáruház adminisztrációs részével foglalkozni? Szeretne csak a megrendeléseket felvenni? Akkor bízza ránk a webáruház adminisztrációs ügyeit, a termék feltöltést, ármódosításokat, hírlevél küldést, akciós és új termékek beállítását, vagy éppen a vevők kezelését. Üzemeltetési szolgáltatásunk keretin belül teljes körűen átvállaljuk a webáruház akár mindennapi, akár időnkénti feladatainak a kezelését. Ezzel a lehetőséggel a webáruház nem vesz el Öntől többlet időt, így kiváló lehetőség olyanok számára, akiknek már most nincs idejük.


Ha most köt velünk üzemeltetési szerződést, akkor az üzemeltetés keretein belül egy éven keresztül ingyenesen végrehajtunk kisebb arculati változásokat is a webáruházban. Foglalkozzon az üzlettel, mi dolgunk az adminisztráció!


Ha már van, vagy volt webáruháza tudja, hogy mennyi adminisztrációs munka jár vele. Szinte minden vállalkozó esetében az idő pénz, márpedig ha sz üzemeltetési feladatok Öntől időt vesznek el, akkor valójában pénzt veszít.


A partnereinkkel való kapcsolatrendszerek fejlődése során tapasztaltuk meg a miáltalunk való üzemeltetésben rejlő előnyöket ügyfeleink számára. Ők nem vesztegetnek el időt, teljes mértékben az értékesítésre, kiszállításra tudnak koncentrálni, míg mi rutinunk és tapasztalatunk által lényegesen gyorsabban, hatékonyabban tudjuk kezelni a webáruház mindennapi teendőit. Az üzemeltetés keretein belül csapatunk átvállal minden feladatot, így Önnek csak a rendelésekkel kell foglalkozni. Árainkkal törekszünk mindkét fél számára a legjobb, legelőnyösebb megoldást kihozni. Mivel minden webáruház egyedi, ezért árainkat itt most csak sávos rendszerben tudjuk közölni.

Árak, üzemeltetés

  • 0 – 100 termék között: 5 ezer – 15 ezer Ft/hó
  • 100 – 500 termék között: 15 ezer – 30 ezer Ft/hó
  • 500 termék felett: 30 ezer Ft/hó felett

A díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák és 2013. január 1.-jétől visszavonásig érvényesek.


Árainkkal törekszünk mindkét fél számára a legjobb, legelőnyösebb megoldást kihozni. Mivel minden webáruház egyedi, ezért árainkat itt most csak sávos rendszerben tudjuk közölni.

Keresőoptimalizálás

weboldalak Google keresőoptimalizálása

A keresőoptimalizálás lényege, hogy weboldalunk bizonyos szavakra elől jelenjen meg a keresőkben. Ezt egy jól felépített honlappal és annak elfogadottságának növelésével érhetjük el. A keresőoptimalizálást célszerű előzetes felmérés után végezni, hogy a megfelelő kulcsszavak irrányába hangoljuk az oldalt.

Internet marketing

webes tanácsadás, marketing konzultáció

Mit szólna ha weboldala még elismertebb lenne a saját vállalkozási területén? Ismerje meg a receptet arra, hogy hogyan lendítheti fel vállalkozását egy jól menő honlappal.